Кристијан Трајковски

Историја

04 јануари, 2022 914 B csv a47077be91f3c1d603cbb44ad28fb1c5 спореди
25 октомври, 2020 922 B csv 988fef10ec03c07bc71435d7c1f04d59 спореди
01 септември, 2019 734 B csv 9b169efb3b656eb2dac938c2c4d17fe8 спореди
02 октомври, 2017 447 B csv 0e0b98a51a38f57c4d489bae0fd2ae28

Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00", 2019 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "120.000, 00", - -,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "220.000, 00", - -/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "369.000, 00 денари", Опел Астра ГТЦ 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "430.829, 00", Доџ Нитро ЦРД 2008/2021, Стекнување со договор за купопродажба