Јане Станкоски

Историја

20 октомври, 2017 1.65 KB csv 9309b099ec13407e1d900da293a0e78b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен инспекторат за земјоделство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00 денари", 2017 2025,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "150.000, 00 денари", 2015 2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.930.000, 00 денари", 32.180 м2 село Оревоец 1985 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "600.000, 00 денари", 74 м2 село Оревоец 2003 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.400.000, 00 денари", 200 м2 Прилеп 1985 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.380.000, 00 денари", 68 м2 Прилеп 2006 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фолксваген Поло 2003/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Пежо 207 2006/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "552.204, 00 денари", 180 2011, Стекнување со договор за подарок