Слаѓанче Тасков

Историја

01 септември, 2019 652 B csv 370c893a65c9a00a207f5ab6b6dc9485

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП „ ЛОЗОВО“ ЛОЗОВО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2017 2020,

Други приходи, Личен имот, Член на УО, "10.000, 00", 08.05.2018,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, 00", 5.500 м2 Р.Северна Македонија 2008 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "60.000, 00", Фиат Пунто 1995/2003, Стекнување со наследство