Марјан Радески

Историја

25 септември, 2019 2.04 KB csv a21cd86f402a7ff7268be8b2a754e3c1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Општинско угостителско туристичко училиште Ванчо Питошески Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, "1.300, 00 ЕУР", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Депозит, "2.800, 00 ЕУР", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00", 2017 2026,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "500.000, 00", 2017 2026,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "600.000, 00", 2015 2025,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2017 2025,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "600.000, 00", 16000 м2 с.Перово 2018 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00", 280 м2 Охрид 2005 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "300.000, 00", 68 м2 с.Перово 2018 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.000.000, 00", 192 м2 Охрид 2018 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.100.000, 00", 344 м2 Охрид 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "45.000, 00", Опел Корса 1998/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "480.000, 00", Мерцедес ц 2007/2019, Стекнување со договор за купопродажба