Зоран Димовски

Историја

11 октомври, 2017 878 B csv 38882f33f2fc24c3af988641e17cd64f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Центар за култура - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Двор, -, 36 м2 Битола 1966 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "30.000, 00 евра", 60 м2 Битола 1966 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Магацински простор, -, 9 м2 Битола 1966 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200, 00 евра", Југо Корал 55 1991/1991, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.500, 00 евра", Опел Астра 1.4 2008/2013, Стекнување со договор за купопродажба