Златка Иванова

Историја

17 август, 2020 700 B csv 0c3bb1e0b307b28f8606deae80d3682d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 05/2020 05/2028,

Други приходи, Личен имот, Надоместок како член на Управен одбор, "1.000, 00", 2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "7.522.388, 00", 372 м2 Штип 2004 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, 00", Мазда 3 2008/2008, Стекнување на друг начин