Наталија Панова

Историја

12 јули, 2016 738 B csv 4666278586256b31fbb6e54c153c1da9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "70.000, 00 денари", 2007 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "90.000, 00 денари", 2013 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Дел од куќа, нема податок, 110 м2 Штип 2009 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, нема податок, Пежо 307 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба