Мимоза Давчева

Историја

06 август, 2016 1.76 KB csv a902c5a599a429496e0d29c354eee892

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Јордан Хаџи Констадинов Џинот“, Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "денари 560.000, 00", НЛБ Тутунска банка тековно, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 60.000, 00", Стопанска банка тековно, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "1.298.000, 00 денари", 59 м2 Општина Чашка 2009 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "358.000, 00 денари", "32, 5 м2 Велес 2006 -", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.946.000, 00 денари", 66 м2 Велес 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.491.000, 00 денари", 250 м2 Велес 2011 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.249.000, 00 денари", 140 м2 Велес 2011 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "8.000, 00 евра", Фолксваген Пасат 1.9ТДИ 2008/2012, Стекнување со договор за купопродажба