Драган Величковски

Историја

29 октомври, 2017 1.03 KB csv db552c5e1518b198195c7ef2ea9e1a74

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЛУ Гратски музеј - Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 1.319.814, 00", НЛБ Тутунска банка 2014, Стекнување со договор за подарок

Други приходи, Личен имот, Хонорар од проект, "12.000, 00 денари", 2016/18,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, /, 129 м2 Крива Паланка - 1/3, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "6.000, 00 евра", Цитроен Ц3 2011/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "5.000, 00 евра", Цитроен Ц5 2006/2015, Стекнување со договор за купопродажба