Билјана Петроска Мантева

Историја

07 февруари, 2019 2.01 KB csv 0180cca6f7658f54befc05e0fa36297c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД ТЕЦ “Неготино“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "32.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "4.945, 27 ЕУР", НЛБ Тутунска банка 2006-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "175.100, 00", НЛБ Тутунска банка 2006-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "20.000, 00", Стопанска банка АД Скопје 2018-, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "80.000, 00", 2004 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "184.000, 00", 2018 2019,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2018 2019,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "185.000, 00", 2004 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "2.000.000, 00", "566, 28 м2 Неготино 2011 1/1", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00", 187 м2 Неготино 2011 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.000.000, 00", Митсубиши АСХ 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500.000, 00", Ренаулт Твинго 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба