Мирјана Поповска Ристов

Историја

02 октомври, 2017 897 B csv 29ac1f96857e23e40c23e6b2a7542c42

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Театар Комедија - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.400.000, 00 денари", 2008 20 години,

Други приходи, Личен имот, Авторски договори, "19.663, 00 денари", 2016-2017,

Други приходи, Личен имот, Анторски договори, "14.500, 00 денари", 2016-2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.000.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Дачија Сандеро 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба