Екрем Буњаки

Историја

03 април, 2016 925 B csv 8038af9c95ad902313cf879787b68aa2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен инспекторат за техничка инспекција

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.232.000, 00 денари", 2010 10 години,

Долгови, недал податок, Кредит, "800.000, 00 денари", 2008 6 години,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.000.000, 00 денари", 83 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Ауди А4 1996/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "800.000, 00 денари", Пежо 207 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба