Јорданчо Јанев

Историја

10 мај, 2018 559 B csv ab71ac3a4d81cfc2e01323c14b9f673b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ОУ „ Крсте П. Мисирков“ Оризари

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, оо денари", 2015 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, оо денари", 160 м2 Кочани 2007 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, оо денари", Опел Астра 2009/2009, Стекнување на друг начин