Софијанка Цветковска

Историја

28 мај, 2017 1.60 KB csv ddadc1bd39815801de233c7cc2aaa48d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУД Детска градинка “Мајски цвет“, Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "CHF 1.164, 03", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 70.000, 00", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2016, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "100.000, 00 денари", 12 м2 Битола 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.700.000, 00 денари", 99 м2 Битола 2007 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фолксваген Поло Класик 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, недал податок, "316.000, 00 денари", 20 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, недал податок, "63.200, 00 денари", 20 2007, Стекнување со договор за купопродажба