Арбр Адеми

Историја

16 мај, 2016 1.87 KB csv ca5e616660dbe4176bbaa90c677a569b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Претседател на Владата на РМ задолжен за европски прашања > Секретаријат за европски прашања

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен денарски депозит, "денари 61.500, 00", Уни Банк -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен денарски депозит, "денари 31.252, 00", Уни Банк -, Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брат, Плата, "21.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на брачен другар, плата, "23.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Плата, "32.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "5.000.000, 00 денари", 911 м2 Куманово 2008 1/3, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан со помошни простории, "2.000.000, 00 денари", 106 м2 Куманово 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Фолксваген Бора 1999/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Шкода Фелиција 1997/-, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, 100 ДМ по акција, 104 -, Стекнување на друг начин