Дарко Башески

Историја

03 април, 2016 1.18 KB csv 9c3dd336ab16790539a78038ad689cde

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Филмски фонд на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Личен имот, "Опрема, Печатарски машини и др. опрема", "1.365.755, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.000.000, 00 денари", 92 м2 Скопје 1998 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "796.570, 00 денари", Шевролет Епика 2008/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "19.000, 00 денари", 19 199?, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "39.600, 00 денари", 99 199?, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "2.000, 00 денари", 2 199?, Стекнување на друг начин