Љупчо Димитриевски

Историја

02 септември, 2018 2.54 KB csv 9382b1c41117e9c4b17a172bb322783e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Центар за социјални работи Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "420.000, 00", 2018 2023,

Друг имот, Имот на родители, ладилник, "1.000.000, 00", , - недал податок -

Друг имот, Имот на родители, магацински простор, "900.000, 00", , - недал податок -

Друг имот, Личен имот, накит, "100.000, 00", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, уметнички слики, "60.000, 00", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "4.500.000, 00", 100 м2 Ресен 1975 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "6.000.000, 00", 150 м2 Ресен 1980 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Овошна градина, "2.500.000, 00", 1 ха 40 ари Ресен 1975 /, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.000.000, 00", 45 м2 Охрид 2000 /, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "2.800.000, 00", 1 ха Ресен 2005 /, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на родители, Машини и друга опрема, "180.000, 00", Трактор ИМТ 539 1990/1990, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00", опел астра 1994/1994, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "1.000.000, 00", земјоделска механизација ///, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "300.000, 00", трактор ТАФЕ 42ДИ 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00", мерцедес Ц 200 Д 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "2.000.000, 00", / 2004, Стекнување на друг начин