Јана Коцева

Историја

07 февруари, 2019 556 B csv f94994e5b74ba6629dd4cd7c79ee72cc

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОДГ„ Фемо Кулаков“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Лозје, "31.643, 00 денари", 2.242 м2 Дубровско 2004 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "123.000, 00 денари", Опел Корса 1995/2010, Стекнување со договор за купопродажба