Емилија Димовска

Историја

03 април, 2016 1.11 KB csv 63dd1805fb77b327f5c54840b173c697

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Берово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Заеднички имот, Парични средства (девизи), "183.900, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на деца, Парични средства (девизи), "214.550, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "214.500, 00 денари", 500 м2 Берово 1995 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "796.900, 00 денари", Опел Астра 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "457.500, 00 денари", Трактор Форд 5.000 1985/2006, Стекнување со договор за купопродажба