Фросина Тасевска

Историја

04 јануари, 2022 569 B csv b6156b20ce59a89930181644b6de48ef

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Државен секретар > Министерство за правда

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "980.000, 00", 2019 2029,

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "80.000, 00 ЕУР", 124 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Цитроен Ц4 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба