Фатмир Битиќи

Историја

04 јануари, 2022 894 B csv bb6b1c0a9b028089dc11835bbd9558ea

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик на Претседателот на Владата задолжен за економски прашања > Влада на Република Северна Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.519.900, 00 денари", 2015 2040,

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.038.881, 00 денари", 2018 2040,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "17.220.000, 00 денари", 343 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.800.000, 00 денари", Мерцедес Е220 2017/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Сопственички удел, "310.000, 00 денари", - 2019, - недал податок -