Мирван Џемаиљи

Историја

28 април, 2020 602 B csv a515f1c1e04fd72ad2cafc137e5294e2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Заменик на директор > Биро за развој на образованието

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "799.500, 00", 2015 2025,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.690.000, 00", 95 м2 Куманово 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "153.750, 00 денари", Опел Корса 2003/2016, Стекнување со договор за купопродажба