Весна Дамјаноска

Историја

17 август, 2020 758 B csv 6934a064fb3875690a4c04b179c299c7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "48.000, 00 ЕУР", 2020 -,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "57.600, 00 ЕУР", - - - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Шума, "420.000, 00", 875 м2 Ваташа 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "220.000, 00 денари", Сеат Кордоба 2006/2011, Стекнување со договор за купопродажба