Тошко Дафков

Историја

06 декември, 2019 1.07 KB csv a6d0d26566e4b444b3ffe5a7454b64c3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Паркинг - Кавадарци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "100.000, 00", Уни банка 09/2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "406.000, 00", Охридска банка 03/2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "90.000, 00", 10/2019 08/2021,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.506.750, 00", 141 м2 Кавадарци 2012 50%, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.152.500, 00", 71 м2 Кавадарци 2010 100%, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "984.000, 00", VW Passat 2013/2016, Стекнување со договор за купопродажба