Ирина Стојановска

Историја

01 септември, 2019 1.25 KB csv 46bcc00e302c0201e3e5532f157386a7 спореди
03 април, 2016 1.06 KB csv 8ab616f76d4ee682e93c8f629580b544

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, -, Комерцијална банка месечно, - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.218.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 2019 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.200.000, 00 денари", 70 м2 Тетово 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.800.000, 00 денари", 80 м2 Тетово 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, -, - с.Стенче 2009 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Опел 2013/2013, Стекнување со договор за купопродажба