Драги Ѓеоргиев

Историја

21 април, 2016 937 B csv 33a0608a172d4dea71f817ba91da656e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Валандово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "900.000, 00 денари", 2014 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, 00 денари", 2014 2024,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "2.394.839, 00 денари", 210 м2 Валандово 2014 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "2.394.839, 00 денари", 210 м2 Валандово 2014 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Пежо 307 2006/2010, Стекнување со договор за купопродажба