Силвана Филипова

Историја

11 октомври, 2019 1.76 KB csv 439786a57d917ac79417d93bacc8a777 спореди
01 септември, 2019 1.58 KB csv 7514832f5e07fe84430d43b7fafee803 спореди
29 октомври, 2017 1.39 KB csv 50c880b8bb7a042fb3be29a677730ac1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Завод за рехабилитација на слух,говор и глас-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "60.000, 00 денари", Халк банка 2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2016 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "700.000, 00", 2019 2029,

Долгови, Личен имот, Кредит, "720.000, 00 денари", 2016 2026,

Друг имот, Личен имот, плата, "63.649, 00", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "360.000, 00 денари", 6.000 м2 Неготино 1977 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 200 м2 Неготино 1964 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Лозје, "300.000, 00 денари", 4.500 м2 Неготино 1977 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.000.000, 00 денари", 5.000 м2 Неготино 2009 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 80 м2 Криволак 2011 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.047.510, 00", Киа Спортаж 2019/2019, Стекнување со договор за купопродажба