Виктор Исјановски

Историја

06 декември, 2019 1.60 KB csv 8da8d64bae4cc8eb00bda34444af1c0e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Здравствен дом Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "120.000, 00", Комерцијална банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "14.000, 00 ЕУР", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Приходи од вештачења, "50.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.000.000, 00", 350 м2 Скопје 1963 -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00", Фиат 500 2016/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "120.000, 00", Веспа 2017/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "480.000, 00", Ренаулт меган 2013/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, -, 17 2012, Стекнување со наследство

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, -, 55 2018, Стекнување со наследство