Сашко Точков

Историја

01 септември, 2019 744 B csv 6e20febd7899bf6d68599e238e4db8f2 спореди
29 октомври, 2017 753 B csv b18b7206c38492a7a6d4c7580952ed46

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "614.891, 00 денари", 2019 2027,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "900.000, 00 денари", 1.679 м2 Охрид 2001 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.700.000, 00 денари", 265 м2 Охрид 1979 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", - -/2010, Стекнување со договор за подарок