Зоран Станковски

Историја

03 април, 2016 1.33 KB csv cf63f382b37722e0dbaac67f09fa5375

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Клиничка болница - Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 2.400, 00", НЛБ Тутунска Банка Ад 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", Комерцијална банка АД 2009, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "860.000, 00 денари", 2007 15 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "960.000, 00 денари", 2009 7 години,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.200.000, 00 денари", 114 м2 Тетово 2014 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Даеву Матиз 2000/2002, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Форд Мондео 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба