Висар Вишка

Историја

02 октомври, 2019 1.14 KB csv 3ceb024a0f1ef4b0494370bddac17d0d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Гостиварски Театар - Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "5.400.000, 00", 2018 2048,

Долгови, Личен имот, Кредит, "72.000, 00", 2018 2020,

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "18.000.000, 00", 40 м2 Гостивар 1990 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "30.000.000, 00", 340 м2 Гостивар 1990 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.400.000, 00", 97 м2 Скопје 2018 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00", Голф 3 1994/1994, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "700.000, 00", Сеат Леон 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба