Драги Рашков

Историја

10 мај, 2018 480 B csv ba58ef64d100cc62b83d41cbb3c56de9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Малина Попиванова“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.207.021, 00", 223 м2 Кочани 1997 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "100.000, 00", Ауди А3 1997/2011, Стекнување со договор за купопродажба