Љупчо Папазов

Историја

03 април, 2016 1.33 KB csv 2a4f2807a08836539660e5b05868569d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > КЈП Водовод - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 1.730, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 141.015, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Друг имот, Заеднички имот, Сосопственик на фирмата ДОО “Фалкада“ - Кочани, нема податок, , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "3.080.000, 00 денари", 140 м2 Кочани 2002 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.300.000, 00 денари", 300 м2 Кочани 1998 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Шевролет Круз 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба