Дијана Христовска

Историја

01 септември, 2019 893 B csv 33fdcb7a22603a8300a1341abb834ab5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Стив Наумов Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "90.000, 00", 15 м2 Битола 2002 100%, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор со двор, "400.000, 00", 800 м2 Бистрица 2015 50%, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00", 120 м2 Битола 2007 100%, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00", Рено Клио 1993/2002, Стекнување со договор за купопродажба