Емил Јанески

Историја

10 мај, 2018 1.50 KB csv 490b9639b6dd7b6096fc1533662e4fec

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Водовод и канализација Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Имот на родители, "обработлива површина од 3.135, 07 м2", "300.000, оо денари", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.090.000, оо денари", 34 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.500.000, оо денари", "83, 99 м2 Прилеп 1965 1/1", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.330.000, оо денари", 87 м2 Прилеп 1980 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.330.000, оо днеари", 87 м2 Прилеп 1980 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "180.000, оо денари", Сеат Ибица 2002/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, оо денари", Ауди А3 1996/2007, Стекнување со договор за купопродажба