Данчо Марковски

Историја

04 јануари, 2022 767 B csv a9885b27f159b062461805ee3bd21d8f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РСМ во Република Албанија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "450.000, 00", 2017 2025,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "5.200.000, 00", 102 м2 Сопиште 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.200.000, 00", 91 м2 Скопје 1996 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "360.000, 00", Шевролет Круз 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба