Сонѓул Шабан Ахмед

Историја

12 јули, 2016 609 B csv c6cc36ccf06aefedd4e6e0fe332831ae

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУДГ 8-ми Април Ш.Оризари-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00 денари", 2016 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.100.000, 00 денари", 160 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Венто 1994/2014, Стекнување со договор за купопродажба