Николчо Лазаров

Историја

25 јуни, 2017 948 B csv 5b34afc15a88aa803f2163a2ca6cddb0

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Комуналец „Полин“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2013 2020,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, /, 3.000 м2 Нов Дојран 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, /, 110 м2 Нов Дојран 2009 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "170.000, 00 денари", Трактор Фергусон 1974/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба