Родне Ѓорѓиоска Настова

Историја

29 април, 2016 314 B csv f41c5bf5debea2f15bb28931800bb76f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > УКИМ Институт за сточарство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.318.899, 00 денари", 42 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба