Петар Зајков

Историја

25 октомври, 2020 1.04 KB csv d22b689279bf1cc733562e659a63793c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Комунален сервис - Валандово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на родители, Кредит, "300.000, 00", 2016 2023,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "116.850, 00", 2898 м2 Валандово 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "64.575, 00", 1494 м2 Валандово 2008 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "73.800, 00", 1740 м2 Валандово 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "504.675, 00", 100 м2 Валандово 1957 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "786.508, 00", 64 м2 Валандово 1988 -, Стекнување со договор за купопродажба