Сашо Стојчев

Историја

03 април, 2016 3.57 KB csv 0aea5f7e85297e72052ec93a659d50bf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Градска општа болница “8-ми Септември“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен денарски депозит, "денари 1.218.000, 00", Стопанска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 374.000, 00", МВП - Фонд менаџмент недал податок, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозити, "денари 1.540.000, 00", Стопанска банка 2013, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Личен имот, Орочен денарски депозит, "денари 300.000, 00", Уни банка 2013, Стекнување на друг начин

Друг имот, Заеднички имот, Златни монети, "180.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Друг имот, Имот на брачен другар, Накит и 3 часовници, "500.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Друг имот, Личен имот, 3 Часовници рачни, "150.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента од деловен простор, "15.000, 00 денари", од 2013,

Други приходи, Имот на брачен другар, Рента од деловен простор, "30.000, 00 денари", од 2012,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "8.917.500, 00 денари", 145 м2 Скопје 2009 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "24.000.000, 00 денари", 330 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "7.600.000, 00 денари", 96 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "307.000, 00 денари", Тојота Корола 2000/2000, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "831.600, 00 денари", Фолксваген Таурег 5.0 ТДИ 2009/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.940.000, 00 денари", Мазда ЦХ-7 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Удели, "1.460.000, 00 денари", недал податок 2015, - недал податок -

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "55.800, 00 денари", 180 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "79.950, 00 денари", 1.300 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "86.400, 00 денари", 270 2007, Стекнување со договор за купопродажба