Бранко Стаменковски

Историја

11 октомври, 2017 818 B csv dfcb5379e49081c3d00f799f5361ec82

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Здравствен дом Академик проф. Д-р „Димитар Арсов“ Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "738.000, 00 денари", 2015 2024,

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "1.400.000, 00 денари", 70 м2 Крива Паланка 2006 Спрат од куќа, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.400.000, 00 денари", 39 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Сузуки Свифт 1.3 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба