Љупчо-Кец Мицковски

Историја

02 септември, 2018 2.35 KB csv 355571865c15848c7d9268c4527bf351 спореди
03 април, 2016 1.87 KB csv e110d21ee64c6cc25d8a25e1c4f4ceb8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Завод за рехабилитација на деца и младинци - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 1.500.000, 00", Уни банка 2015, Стекнување со наследство

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "900.000, 00 денари", 2016 2031,

Долгови, Имот на деца, Кредит, "300.000, 00 денари", 2017 2022,

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, "10.000.000, 00 денари", 6447 м2 село Горно Соње 2001 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "5.144.000, 00 денари", 5144 м2 село Горно Соње - 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 207 м2 село Горно Соње 2002 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00 денари", 103 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "300.000, 00 денари", "492 м2 село Горно Соње, Скопје 2015 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "300.000, 00 денари", "492 м2 село Горно Соње, Скопје 2015 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Тојота Јарис 2009/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Тојота Авенсис 2010/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Тојота Авенсис 2004/2013, Стекнување со договор за купопродажба