Гоцев Николчо

Историја

03 април, 2016 1.15 KB csv 4ba0d02f264cc1bbdba4c79eb5cb1087

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД Водостопанство на РМ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "200.000, 00 денари", 2013 4 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.380.000, 00 денари", 43 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", 5208 м2 Кочани 2010 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 192 м2 Кочани 2010 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.600.000, 00 денари", 51 м2 Кочани 2010 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Фолксваген вариант Голф 5 2009/2013, Стекнување со договор за купопродажба