Мимоза Кузманова Танушевска

Историја

28 април, 2020 2.07 KB csv 81a2ad94ae4bee332726f6b550426195

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на надзорен одбор > ЈКП Водовод Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска платежна картичка, "52.000, 00", Комерцијална банка 2006, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "550.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "50.000, 00", Уни банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, -, Комерцијална банка 2007, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.500.000, 00", 80 м2 Битола 1968 1/3, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "4.000.000, 00", 19 м2 Битола 2019 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.026.000, 00", 87 м2 Битола 2014 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "5.000.000, 00", 70 м2 Битола 2019 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.035.000, 00", 65 м2 Битола 2007 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.135.000, 00", 52 м2 Охрид 2019 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00", Фолксваген Поло 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба