Станка Ефремова Трајкоска

Историја

07 февруари, 2019 295 B csv 8943f13b9a80e9fb4bdfbfde51ca8c5a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП Комуна Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00", 2017 2025,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "40.000, 00", 2014 -,