Благојче Кривевски

Историја

10 мај, 2018 1.73 KB csv ff60bcd5f92085d8c6269458b64f0781

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОЗУ „Кузман Шапкаров“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "420.000, 00 денари", 2016 2023,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "130.000, 00 денари", 2013 2018,

Долгови, Имот на сестра, Кредит, "280.000, 00 денари", 2016 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00 денари", 2017 2022,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "500.000, 00 денари", 2.690 м2 Битола 2015 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", 2.000 м2 Битола 2015 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.000.000, 00 денари", 72 м2 Битола 1965 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.100.000, 00 денари", 69 м2 Битола 1972 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "900.000, 00 денари", "20, 5 м2 Охрид 2014 -", - недал податок -

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "55.000, 00 денари", Ренаулт Кангу 1.2 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Нисан Примера 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба