Диелза Мехмети

Историја

01 септември, 2019 749 B csv c5816f11964a461127005ac343a58ee7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Специјален советник > Министерство за економија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "55.000, 00 УСД", Кредит Унион (странство) 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "11.908, 00", НЛБ Банка Скопје 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "10.000, 00 УСД", Кредит Унион (странство) 2015, Стекнување на друг начин