Петре Витанов

Историја

28 април, 2020 1.83 KB csv 6267bb08ba42c48d10ce22f1cd2e17de

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје Струмица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска сметка, "7.682, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "21, 60 УСД", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "2.854, 00 ЕУР", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "90.349, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "862, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "123.475, 00", - -,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "296.000, 00 денари", 295 м2 - 2015 2/4, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "620.000, 00 денари", 78 м2 Густа Гора 2013 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "979.080, 00 денари", 326 м2 - 1999 2/4, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Волво С40 2004/-, Стекнување со договор за купопродажба