Мирјана Гошевска

Историја

29 март, 2018 495 B csv 7db2d7dc9e0632577479e9999f26abfe

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Св.Кирил и Методиј - Македонска Каменица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.214.000, 00", 45 м2 Скопје 2015 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "61.500, 00", Цитроен Саксо 1999/2017, Стекнување со договор за купопродажба